Confluence

Jouw eigen Confluence in combinatie met onze Space

Geschikt voor zowel Confluence Cloud als on-prem Server!

We hebben alle Online ISO Templates ook eenvoudig beschikbaar gemaakt in een Atlassian Confluence omgeving. Via de Online ISO Portal kun je een zogenaamde Space downloaden als offline XML bestand. Vervolgens, kun je dit bestand importeren in jouw eigen vertrouwde Confluence omgeving zodat deze onderdeel wordt van jouw organisatie net zoals al je andere bestaande spaces. Zo ben je volledig in control van je eigen Online ISO space en niet afhankelijk van derden. 

Heb je nog geen Confluence? Maak dan simpelweg een gratis account aan en volg de installatie stappen op de Online ISO portal om te starten. 

Eenvoudig Online Bewerken en Delen

Het grote voordeel van Confluence ten opzichte van traditionele documenten is uiteraard dat je alle templates online kan bewerken en beheren. Door de intuitive interface en dyamische inhouds opgave vind je altijd snel je documenten terug. Je kunt alle pagina’s onderling met elkaar linken en via de zoekfuntie vind je altijd snel de informatie die je zoekt. Werk samen met je collega’s aan beleidsdocumenten of geef online feedback op bijvoorbeeld een ingevuld trainings evaluatie formulier. Met de vooringevulde templates van de Online ISO Confluence Space begin je snel en eenvoudig met het beheren van jouw ISO. 

Online Bewerken

Het grote voordeel van Confluence ten opzichte van traditionele documenten is uiteraard dat je alle templates online kan bewerken en beheren. Door de intuitive interface en dyamische inhouds opgave vind je altijd snel je documenten terug.

Delen met je Collega’s

Voeg je collega’s toe en werken samen aan jullie gezamelijke ISO implementatie. Confluence houdt zelf de revisie geschiedenis bij en iedereen kan commentaar en feedback geven op de verschillende documenten waardoor je effectief kan samenwerken.

Integreer met JIRA

Gebruik je al Jira voor bijvoorbeeld jouw service management ticket systeem of Agile scrum planning inclusief Kanban board? Dan integreer je deze Confluence pagina’s naadloos met jouw bestaande implementatie zodat je alles op één centrale plek houdt. 

Confluence Preview

Alle hoodstukken op Confluence zijn alvast voor je ingevuld waardoor je jouw ISO project begint met 80% voorsprong! Kijk in deze korte video wat je er van kunt verwachten.

ISO 27001:2022 Documentatie Matrix

 Uiteraard is de ISO Portal zo ingericht dat de juiste templates bij de juiste hoofdstukken te vinden zijn maar voor een compleet overzicht van de beschikbare templates geeft de Matrix je een compleet overzicht. 

73 templates

Alle benodigde documenten voor je succesvolle ISO implementatie

2 Talen

Alle templates zijn beschikbaar in zowel Nederlands als Engels

155 Checklist punten

Door middel van onze eigen checklist ben je goed voorbereid

Vooringevuld

Alle templates zijn alvast ingevuld met onze expertise en ervaring

Whitelabel

Geen watermerken of vaste logo’s dus voeg je eigen huisstijl toe

Online bewerken

Werk samen in Atlassian Confluence met je collega’s

Eenvoudig bewerken in Confluence

Alle document templates zijn eenvoudig te bewerken in Confluence. De sjablonen zijn geschreven in zowel Nederlands als Engels en hebben dezelfde opmaak voor een eenduidig overzicht.  

Alles georganiseerd met Confluence dynamische inhoudsopgave

Alle document templates zijn georganiseerd met een interactieve inhoudsopgave waardoor je makkelijk de formulieren of sjablonen terug vindt. Mist er ergens een link die je graag wil gebruiken? Dan voeg je deze eenvoudig zelf toe. 

Tabellen en Registers

Naast de beleidsdocumenten bestaat de documentatieset uit vele formulieren, registers en tabellen. Deze zijn gestructureerd in de hetzelfde opmaak en tevens eenvoudig aan te passen in Confluence. Uiteraard zonder watermerken of vaste logo’s!

Online ISO Confluence Previews

Een kleine greep uit de vele Confluence Templates

Alle vereisten en voorwaarden die je als organisatie stelt aan het gebruiken en updaten van de werknemers wachtwoorden 

De uitkomst van het risico assessment leg je gestructureerd vast in dit register inclusief de prioriteit en bijbehorende actiepunten.

Welke onderdelen zijn een onderdeel van jullie toepassingsgebied en welke normen heb je welicht uitgesloten?

Deze lijst je op meerdere momenten tijdens je project gebruiken om te checken hoever je bent met de ISO implementatie

De geïdentificeerde risico’s hebben opvolging nodig en de bijbehorende maatregelen kun je vastleggen in deze tabel 

Het versleutelen van gegevens om er voor te zorgen dat documenten en gegevens niet door iedereen ingezien kunnen worden

Bestel de Online ISO Templates

Welkom in de wereld van Online ISO. Bestel vandaag nog jouw ISO templates en start direct met jouw ISO implementatie!