Alles wat je nodig hebt in 1 Portal

De online ISO Portal is de unieke totaal oplossing voor je ISO inrichting. Een eenvoudige online kennisbank inclusief alle benodigde ISO document templates. Alle templates zijn vooringevuld en onbeperkt offline te downloaden om vervolgens aan te passen naar jouw organisatie.

Online NEN Kennisbank

De Online ISO Portal begeleidt je stap voor stap tijdens de implementatie van jouw ISO project binnen je eigen onderneming. Deze interactieve tool biedt je een complete kennisbank inclusief alle benodigde NEN vereisten en uitgebreide toelichting per hoofdstuk.

Document Templates

Bespaar tijd en consultant kosten door het gebruik van onze document templates. We geven je direct een kick-start door middel van de vooringevulde MS Word documenten en formulieren welke alleen nog maar aangevuld en aangepast hoeven te worden naar jouw organisatie.

Onbeperkt Online Toegang 

Het implementeren van ISO is natuurlijk niet binnen 1 dag gebeurd en daarom krijg je onbeperkt toegang tot de ISO Portal zodat je er atijd alle informatie kunt terug vinden. Uiteraard zijn alle documenten en bijbehorende formulieren oneindig offline te downloaden via de site.

Portal Preview

De Portal geeft je alle benodigde kennis en tools om zelf je ISO project succesvol te implementeren. Van project planning tot checklist en van NEN vereisten tot aan de documentatie matrix.

ISO Portal in Nummers

ISO 9001
0
ISO 20000
0
ISO 27001
0
ISO 14001
0

Slide 2 Heading

De voordelen van Online ISO Portal

Het gebruiken van de Online ISO Portal heeft vele voordelen ten opzichte van traditionele methodes.s. Zoals in elk project is het belanrijk om maximale controle te hebben en bewust de verschillende ISO modules te implementeren. Neem daarom zelf het initiatief en begint met de Online ISO Portal!

Online Kennisbank met alle benodigde NEN vereisten
Download onbeperkt de
ISO Templates offline!
Snel certificeren door zelf bewust te implementeren
Geen verborgen of maandelijkse kosten!
Alle templates vooringevuld met onze expertise/ervaring
Optimaal voorbereid op de interne en externe audit

NEN Norm

Elk hoofdstuk wordt ingeleid met een beknopte toelichting hoe het onderwerp is opgezet en welke informatie er door ISO gevraagd wordt. Daarnaast beschrijven we ook de officiële NEN Norm vereisten en waar je nieuwe beleidstukken aan moeten voldoen voor de certificering. 

Kennisbank

We leggen elk hoofdstuk uit met een toelichting per onderwerp

NEN Norm

De volledige NEN Norm online zoals beschreven door ISO

Begeleiding

In begrijpelijke taal helpen we je stap voor stap in je project

Virtuele Coach

Alle hoofdstukken zijn direct verbonden met de coach

Bestel de Online ISO Templates

Welkom in de wereld van Online ISO. Bestel vandaag nog jouw ISO templates en start direct met jouw ISO implementatie!