Sinds 2013

Al 10 jaar een begrip in ISO

Onze missie; ISO toegankelijk voor iedereen!

De wereld van ISO lijkt soms complex en ondoorgrondbaar. Er zijn veel grote consultancy bedrijven in de markt die certificeren of advies geven bij de implementatie maar deze zijn veelal gericht op grote organisaties met daarbij oneindige budgetten. Dit vinden wij vreemd omdat informatiebeveiliging en bedrijfsprocessen juist ook belangrijk zijn voor het MKB. Als je wil groeien als bedrijf en je interne processen wil optimaliseren en beveiligen dan is ISO bij uitstek de ideale norm maar dan moet deze wel toegankelijk en betaalbaar zijn. 

Dit was voor ons de aanleiding om Online ISO te starten en hiermee ISO toegangelijk en betaalbaar te maken voor iedereen.

Aangenaam!

Twee vrienden met een gezamenlijke passie voor informatiebeveiliging en het optimaliseren van bedrijfsprocessen. Wat voor ons begon als een hobby, is inmiddels uitgegroeid tot een professioneel platform waar elke dag honderden bedrijven gebruik van maken.

Informatiebeveiliging heeft altijd 2 gezichten. Aan de ene kant weet iedereen het belang ervan en is het een super actueel onderwerp vandaag de dag. Aan de andere kant, wil niemand elke dag zijn wachtwoord moeten wijzigen en 5-factor-authenticatie gebruiken. Dit is precies waar ik persoonlijk de uitdaging uit haal. De beste en meest robuuste security processen implementeren bij een bedrijf terwijl het voor elke medewerker, leverancier en klant werkbaar blijft in hun dagelijkse werk.

Niels Smit

Co-Founder &
Security Officer

Voor mij is een ISO implementatie alleen succesvol als het een integraal onderdeel is geworden van de organisatie cultuur en het dagdagelijkse werk. Het moet naadloos aansluiten met de bestaande processen maar uiteraard, waar nodig, deze verbeteren of aanvullen met de ISO standaarden. Veel bedrijven zien op tegen ISO omdat dit een te grote impact zou hebben op de bedrijfsvoering. In tegendeel zelfs; ISO moet je ondersteunen en je werk makkelijker en beter maken in plaats van dat het je in de weg zit. 

Jasper Derksen

Co-Founder &
ISO Consultant

Webwinkel Keur; nog meer zeker van je aankoop. 

Ons bedrijf is aangesloten en gecertificeerd door Stichting Webwinkelkeur. Hiermee ben je verzekerd van een betrouwbare webshop en kun je altijd terugvallen op de juridische support van deze onafhankelijke bemiddelaar. Al onze producten zijn geverifieerd en je mag van ons als bedrijf hiermee goed ondernemerschap verwachten. Als onderdeel van onze algemene voorwaarden kun je altijd gebruik maken van het recht om binnen 30 dagen af te zien van de koop en het geld terug te ontvangen zonder enige opgave van reden. Wij vinden namelijk dat je als gebruiker van onze templates 100% tevreden moet zijn en alleen dan zijn wij dit ook. 

Online ISO in Nummers

0
Bedrijven Aangesloten
0
Eigen Templates
0
Tevreden Gebruikers
0
Confluence Spaces

Verantwoord Ondernemerschap

Niet Tevreden?

Kunnen we ons eigenlijk niet voorstellen. Indien toch, direct je geld terug gestort. 

Maatschappelijk Betrokken

Zoals het sponsoren van de lokale zaalvoetbalvereniging in Nieuwegein

0% Fossiel 

Ons Cloudplatform draait voor 100% op groene energie uit zon en wind

Persoonlijk

Altijd een snelle persoonlijke reactie via ons contactformulier of via WhatsApp

Keurmerk

Door onze missie wellicht overbodig maar het Webwinkel Keurmerk geeft zekerheid

Gratis Updates

Wordt de ISO Norm aangepast? Wij updaten de templates gratis op de portal

Hoe werkt het?

Beginnen met de Online ISO Portal is eenvoudig en snel. Door middel van 4 stappen werk je gestructureerd aan het implementeren van ISO binnen je bedrijf. Aangezien ISO niet een kwestie is van een eenmalig project, behoudt je oneindig toegang tot de documenten en kennis in de ISO Portal.

1. Bestel de Online ISO Portal

Bestel jouw gewenste ISO pakket en krijg toegang tot de Online ISO Portal. Bekijk de beschikbare informatie en neem vooral ook kennis van de beschreven NEN vereisten.

2. Start met de online iso coach

De Online ISO Coach begeleidt je stap voor stap in je ISO project. Het implementeren van ISO binnen je organisatie gebeurt met kleine stappen zodat je volledig in control bent

3. Download de Document templates

Wij hebben alle templates alvast voor je ingevuld en voorbereid zodat je deze alleen nog maar hoeft te bewerken en aan te vullen voor jouw specifieke situatie.

4. behaal de ISO Certificering

Het volledige stappenplan doorlopen? Vraag dan optioneel een officiële certificering aan bij een instelling aangesloten bij de Raad van Accreditatie (RVA).

Bestel de Online ISO Templates

Welkom in de wereld van Online ISO. Bestel vandaag nog jouw ISO templates en start direct met jouw ISO implementatie!